Meer resultaten voor 3d laten printen


3d laten printen
3D laten printen: waar kan dat? 3D-printergids.
3D laten printen op het internet. Via het internet zijn er diverse opties om eenvoudig te printen. Zo zijn er websites waarbij je een 3D print kan uploaden om vervolgens te laten printen. In dit overzicht laten we zien op welke manieren jij aan je 3D print kan komen.
3d scanner
Umake 3D print service Betaalbaar, snel en grote productie capaciteit.
3D Printing the future. 3D Print Service. Onze 3D print service werkt snel en eenvoudig. Het berekent direct de kosten voor het maken van een 3D print. Je hoeft alleen je 3D model te uploaden en onze tool doet de rest van het werk.
backlink
3D designs laten printen.
HEMA is de eerste winkelketen die 3D printing voor iedereen mogelijk maakt middels hun webshop. Ook vestigen er op steeds meer plaatsen 3D shops; winkels waar je een 3D printer kunt kopen, 3D designs laten printen en 3D printing workshops kunt volgen.
kantoor artikelen
2Fix Automatisering: specialist in 3D laten printen!
3D laten printen. Ook zonder 3D printer kunt u bij 2Fix Automatisering toch een 3D object laten printen. Geen hoge aanschafkosten van een eigen 3D printer en filament en toch een mooie 3D afdruk. In onze webshop vindt u een aantal 3D producten die u kunt bestellen.
3D Printen Prijzen en kosten 3D Fabriek.
Stel dat u meerder 3D objecten wilt laten printen, dan is er een handige truc om de kosten van de 3D print laag te houden. Deze methode wordt ook wel nesting genoemd, u vult de overtollige ruimte gewoon in met andere meerdere 3D objecten.
3D laten printen Llowlab.
Bekende platforms zoals Threeate, 3D Hubs, Shapeways en andere 3D print bedrijven in Nederland brengen consumenten online bij elkaar en bieden je zo de mogelijkheid om tegen lage kosten een professionele 3D print te maken. In 3D laten printen is op deze manier voor iedereen uitermate toegankelijk en betaalbaar.
3D printen 3DshopNL.
Bestel een 3D print. Met de 3D print service kun je jouw digitale modellen eenvoudig, betaalbaar en snel om laten zetten naar tastbare producten. Hiervoor maken wij gebruik van 3Dhubs, zodat je direct een prijsindicatie hebt en jouw bestelling veilig kunt afronden via het platform. Zo werkt het. Upload je ontwerp als STL bestand en geef de maatvoering aan. Geef je voorkeuren aan. Geef je voorkeuren aan, zoals materiaal en resolutie, om een prijs te kunnen berekenen. Voltooi de bestelling. We checken je model en de uiteindelijke prijs, waarna je veilig via 3Dhubs kunt afrekenen. Start 3D printen.
Wat kost het om mijn idee 3D te laten printen 3Dlink.
Zo is het vervangen van bijvoorbeeld een complete kast een stuk duurder dan het laten 3D printen van een kapot onderdeel van die kast. Als u waarde hecht aan een uniek product is de prijs van dat product uit een 3D printer veel lager dan met traditionele productiemethoden bereikt kan worden.
3D-printservice van Conrad TIP.
In een paar stappen naar een kant-en-klaar geprint ontwerp. Heeft u altijd al objecten in 3D willen printen maar is de aanschafprijs van een 3D-printer simpelweg te hoog of wilt u slechts een enkele keer printen? Wij bieden vanaf nu de uitkomst met onze 3D-printservice!
3D laten printen Eenvoudig en snel bij 3D Fabriek.
U hoeft zelf geen 3D printer of het filament meer aan te schaffen, dus een object in 3D laten printen vereist geen investering meer. Verder kunt u bij 3D Fabriek profiteren van een snelle levertijd en wordt er een zeer geavanceerde 3D printer gebruikt.

Contacteer ons