Zoeken naar grote 3d printer


grote 3d printer
Grote 3D Printer voor granulaat of 3D filament Almond Techniek.
Volg deze link voor de video om een bootje te printen met grootformaat 3D printer op een robot met een kunststof granulaat extruder, verwarmde slang en printkop. Alle prijzen zijn indicatief en worden op aanvraag voor uw 3D print situatie specifiek opgesteld.
printer
XceL Large 3D Printer Leapfrog 3D Printers.
Het bedienen van de printer gaat makkelijk. Via WiFi kan elk apparaat met een browser toegang krijgen tot de deze grote 3d printer, zoals je smartphone, tablet en pc. Dit betekend dat je vanaf je computer het bestand kan uploaden en de print kan starten!
wasmachine
3D-printer klaar voor massaproductie MT.nl.
Door die onderdelen te printen als ze nodig zijn vermijd je dure voorraden en zijn de onderdelen altijd op de goede plaats. Voor HP kwam het keerpunt voor 3D-printen met de nieuwe Multi Jet Fusion printer MJF, een printer die 10 keer sneller print dan zijn voorganger en waarvan de kwaliteit van producten een stuk hoger ligt en de prijs lager. Dit maakt industriële inzet een reële optie. Maar alleen de technologie is niet voldoende. We zijn goed in het verkopen van printers, maar niet in industriële processen. Daarom hebben we een partner gezocht die bedrijven kan helpen in de digitale transformatie, zegt Weisler. Renjen licht de keuze voor HP toe, in plaat van andere bedrijven die groter zijn in 3D-printen en er langer mee bezig zijn, zoals Stratasys of 3D Systems: Deloitte werkt samen met wereldmarktleiders.
Artist
Lay3rs De 3D Printer, 3D Scanner en Lasersnijder specialist in Nederland.
Door het aangaan van samenwerkingen met gespecialiseerde bedrijven in de regio, is Lay3rs prima in staat een breed portfolio aan te bieden aan de klant. 3D Printers 3D Scanners Filament Software Cursussen Informatie aanvraag. 3D Printers 3D Scanners Filament Software Cursussen Informatie aanvraag.
e sigaret
Massivit 3D lanceert 3D gelprinten van grote objecten.
Gekoppeld aan enkele andere innovaties heeft het team van Avner Israeli met de Massivit 1800 een 3D printer ontwikkeld die snel tot 35 cm per uur grote niet verticale wanden kan printen zonder supportstructuren of zonder dat je een massief product moet 3D printen.
Da Vinci Super: grote 3D printer met grote mogelijkheden Llowlab.
Da Vinci Super: grote 3D printer met grote mogelijkheden. Llowlab Nieuws Blog Da Vinci Super: grote 3D printer met grote mogelijkheden. Da Vinci Super: grote 3D printer met grote mogelijkheden. XYZprinting heeft een reputatie hoog te houden als een van de bekendere 3D printer fabrikanten in de branche.

Contacteer ons